Aflevering & Garantie

Aflevering

Bij aanschaf van een occasion bij Starr Occasions is het mogelijk om naast een standaard controlebeurt extra werkzaamheden te laten verrichten voordat de auto daadwerkelijk afgeleverd wordt.
Gezien ons gevarieerd aanbod in verschillende segmenten leveren wij maatwerk wat betreft de aflevering.

Afhankelijk van de auto en uw persoonlijke wensen bespreken wij graag de afleveringsmogelijkheden. In onze advertenties staat een indicatie van de kosten of wat er eventueel inbegrepen is, uiteraard kan alles na wens worden aangepast.

Afhankelijk van uw wensen kunnen onder andere op onderstaande punten afspraken gemaakt worden:

  • De auto krijgt een basis afleveringsbeurt
  • De auto wordt afgeleverd met een nieuwe APK
  • De auto krijgt een zeer uitgebreide afleveringsbeurt, indien nodig met distributieriem.
  • Inclusief volledige inspectiebeurt en de auto wordt volledig gecheckt.
  • Auto wordt van binnen en buiten grondig gepolijst en gereinigd

Garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit. Wij bieden in samenwerking met Autotrust verschillende garantiemogelijkheden, afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Al jaren behoedt Autotrust vele duizenden klanten voor hoge reparatiekosten; of het nu gaat om een kapotte versnellingsbak of motor. De kosten van arbeidsloon en reparatie kunnen enorm variëren en ook hiervoor wordt (gedeeltelijk) vergoeding gegeven. Wij kunnen de vergoedingen en voorwaarden aan u overhandigen zodat u op de hoogte bent van de gedekte onderdelen en vergoedingen.

U heeft garantie dichtbij huis én grotendeels in Europa

Het melden van een claim doet u gemakkelijk online via het kopje "claim melden" op de website. U ontvangt dan een overzicht van de dichtstbijzijnde aangesloten reparateurs waar u een afspraak kunt maken. Ook wanneer u in het buitenland bent kunt u contact opnemen met Autotrust. Het is van belang altijd eerst de claim te melden en toestemming te krijgen voor reparatie.

Bestaande gebreken en onderhoudsdelen vallen niet onder de dekking.

Neem gerust contact op voor vragen over de voorwaarden en garantiemogelijkheden voor een specifieke auto. We helpen u graag verder.

Om meer te weten over Autotrust kijkt u gerust op www.autotrust.nl

Garantie mogelijkheden

Instap garantie

Uitgebreid garantie

Luxury & Performance garantie

EV garantie

Overige informatie